Magyarországi lakosok számára

Kétszeres hatóanyag-tartalommal[1] a stressz ellen

„Alig bírok felkelni reggel, semmihez sincs energiám.”
„Tornyosulnak a feladataim, hogy fogom ezt bírni?”

A jó hír, hogy ez nem marad így örökre! Van olyan megoldás, melyet szervezetünk ásványianyag-raktáraiban kell keresnünk. Lehet, hogy éppen ideje feltölteni magnéziumkészletünket, hiszen a alacsony magnéziumszint megnehezítheti a stresszel való megküzdést is, amitől még feszültebbé, ingerlékenyebbé válhatunk. 

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan csináld, Extra bedobással: 

Gondoskodj maximálisan a megfelelő mennyiségű magnézium utánpótlásáról! 

  • A Magne B6 Extra kétszeres hatóanyag-tartalommal[1] segít az egészséges magnéziumszint visszaállításában.
  • A Magne B6 Extra organikus magnéziumsót, magnézium-citrátot, illetve B6-vitamint tartalmaz. A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.
  • Ideális segítség azok számára, akik kétszeres hatóanyag-tartalom[1] segítségével szeretnének gondoskodni szervezetük magnéziumpótlásáról.
  • A magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez, és kedvezően befolyásolja a szív munkáját.
  • A B6-vitamin nélkülözhetetlen egyes tápanyagok hasznosításához és lebontásához. 

A megfelelő magnéziumszint mellett, stresszkezelési képességre is szükségünk van. A stressz részét képezi életünknek ezért nem árt, ha működőképes stratégiát választunk. Fókuszálhatunk a problémára, hogy megváltoztassuk a stressz kiváltó okát, és „felvegyük a kesztyűt” a problémával szemben. Vagy koncentrálhatunk érzelmeinkre: ilyenkor a stresszhelyzet okozta reakcióinkon kell változtatni, hogy csökkentsük rossz érzéseinket, amelyek átveszik az irányítást.

Természetesen ahhoz, hogy stresszkezelési stratégiáink hatékonyak legyenek, a sarkunkra kell álljunk, és nem szabad engednünk, hogy elhatalmasodjon felettünk a stressz szorongató érzése.  

Fokozott magnéziumhiány, erőteljes feszültség, idegesség, ingerlékenység, szorongás: ne hagyd, hogy ezek a tünetek eluralkodjanak mindennapjaidon! Válaszd a kétszeres hatóanyagot,[1] válaszd az Extra segítséget – évszaktól függetlenül!