Magyarországi lakosok számára

Magne B6

Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta

A Magne B6 Stress Control Plus természetes összetevőjével támogatja a szervezet egészséges stressztűrő képességét[2].

  • 100%-ban természetes összetevőkkel[1]
  • A stressztűrő képesség támogatásáért[2]
Magne B6 Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta
Magne B6 Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta
Stressz, az mindig van

Stressz, az mindig van

A harmónia és a kiegyensúlyozottság eléréséhez fontos tényező lehet a stressztűrő képesség támogatása[2]. Maradj felkészült napi 1 db Magne B6 Stress Control Plus kétrétegű filmtablettával, hogy jobban bírd!

1. réteg:
Stressz ellen

A filmtabletta gyors kioldódású rétegében a 100%-ban növényi eredetű rózsagyökér-kivonat[4] segítheti a stresszhez való alkalmazkodást, támogathatja a stressztűrő képességet, a zöldtea pedig évszázadok óta teaként és gyógynövényként is ismert.

1. réteg: Stressz ellen
2. réteg: Fáradtság ellen

2. réteg:
Fáradtság ellen

A filmtabletta másik, elnyújtott kioldódású rétegében a magnézium és a B6-, B9-, B12-vitaminok a fáradtság és kifáradás csökkentésében támogatják a szervezetet és hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Alkalmazási javaslatok

Akik természetes módon szeretnék támogatni szervezetük stresszhez való alkalmazkodását[2]. Akiknek fontos a mindennapi magnéziumbevitel. Akik szeretnék a fáradtságot és a kifáradást csökkenteni. Akiknek fontos a kényelmes adagolás (csupán napi egy tabletta felnőtteknek) a rohanó hétköznapokban.

A Magne B6 Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta 18 éves kortól szedhető.

Ajánlott napi adag: 1 filmtabletta, melyet egy nagy pohár vízzel, reggel javasolt bevenni. Az alkalmazás javasolt időtartama: 4 hét. Szükség esetén bármikor megismételhető. 

A Magne B6 Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta felnőttek számára ajánlott napi adagjában (1 db filmtablettában) 150 mg tengeri eredetű magnézium, 222 mg rózsagyökér száraz kivonat (Rhodiola rosea L.), 125 mg zöldtea levél száraz kivonat (Camellia seninsis L.), 0,7 mg B6 vitamin, 100 mg B9-vitamin (folsav), valamint 1,25 mg B12-vitamin található. 

Dobozszöveg

Olvasd el a termékkel kapcsolatos legfontosabb információkat!

Letöltöm
Dobozszöveg Dobozszöveg

Hol kapható?

Nézd meg, hol tudod online beszerezni Magyarország első számú magnéziummárkájának termékeit.[3]

Tovább a patikakeresőre
Hol kapható? Hol kapható?