Magyarországi lakosok számára

Magne B6

Forte filmtabletta

A Magne B6 Forte kétszeres hatóanyag-tartalommal[1] segít az egészséges magnéziumszint helyreállításában.

  • 2x-es hatóanyag-tartalom[1]
  • Extra hatóanyag-szükséglet esetére
Magne B6 Forte filmtabletta
Magne B6 Forte filmtabletta
Amikor minden egyszerre összejön

Amikor minden egyszerre összejön

Tele vagy extrém határidőkkel? Tornyosulnak a feladatok? Szalad a lakás? Egyszerre kéne több helyen lenned? Igen, van olyan időszak, amikor minden egyszerre összejön. Ilyenkor a szervezetedet is nagyobb terhelés éri, ami miatt érdemes a dupla hatóanyag-tartalmú[1] Magne B6 Forte filmtablettát választani.

Ideális segítség

A magnézium szükséges a szervezet számára bizonyos létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez, és kedvezően befolyásolja a szív munkáját. A magnézium és a B6-vitamin kiegészítik egymás hatását, a B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását, így szervezetünk még jobban bírja a gyűrődést!

Ideális segítség
Magnéziumpótlás várandósság alatt

Magnéziumpótlás várandósság alatt

Várandósság idején a szervezet magnézium-szükséglete megnő. Ennek egyik oka, hogy a magzat a 4. hónaptól kezdve jelentős mértékű magnéziumot von el az anya szervezetéből. Ilyenkor a lábikra görcse, a fáradékonyság, kimerültség vagy a hasfal keményedése is utalhat a magnéziumpótlás szükségességére.

Alkalmazási javaslatok

A Magne B6 Forte filmtabletta magnéziumhiány kezelésére szolgáló, vény nélkül kapható gyógyszer, amely szerves magnéziumsóval (magnézium-citráttal) és kétszeres hatóanyag-tartalommal[1] segíti, hogy szervezetünkben helyreálljon az ideális magnéziumszint. 

  • Amennyiben a táplálékkal nem kerül elegendő magnézium a szervezetbe (például diéta, fogyókúra), vagy felszívódási zavarok, alkoholizmus esetén;
  • Ha fokozott mennyiségben ürül ki a magnézium a szervezetből (például hányás, hasmenés, egyes vesebetegségek, vizelethajtók szedése esetén);
  • Ha fokozott magnézium mennyiségre van szüksége a szervezetnek (például terhességben, legyengült állapotban, idős korban, sportolás kapcsán).
  •  

  • idegesség, ingerlékenység, enyhe szorongás, átmeneti fáradtság, enyhébb alvászavarok; 
  • a szorongás jeleként emésztőrendszeri görcs vagy szívdobogásérzés (a szív rendellenessége nélkül); 
  • izomgörcsök (lábikragörcs), zsibbadás. 

A Magne B6 Forte filmtabletta 618,43 mg magnézium-citrátot és 10 mg piridoxin-hidrokloridot (B6-vitamin) tartalmaz filmtablettánként.

A filmtablettát szétrágás nélkül, étkezés után, bőséges folyadékkal ajánlatos bevenni. A kezelést a magnéziumhiány megszűnéséig kell folytatni. 

Betegtájékoztató

Olvasd el a termékkel kapcsolatos legfontosabb információkat!

Letöltöm
Dobozszöveg Dobozszöveg

Hol kapható?

Nézd meg, hol tudod online beszerezni Magyarország első számú magnéziummárkájának termékeit.[2]

Tovább a patikakeresőre
Hol kapható? Hol kapható?