Magyarországi lakosok számára

Magne B6

Bevont tabletta

Az egyik legjobban felszívódó magnéziumsóval[1]
a magnéziumhiány kezelésére.

  • Eredeti magnézium + B6-vitamin készítmény[2]
  • 470 mg magnéziumsóval[3]
  • Kiváló felszívódású[1]
  • A magnéziumhiány tüneteinek leküzdéséért[4]
Magne B6 Bevont tabletta
Magne B6 Bevont tabletta
Az eredeti

Az eredeti

Magyarországon elsőként regisztrált magnézium + B6-vitamin kombinációjú gyógyszer. A Magne B6 bevont tabletta 470 mg szerves magnéziumsóval és B6-vitaminnal[3] segít ellenállóbbá válni a magnéziumhiány tüneteivel szemben, mint csökkent stressztűrő képesség, fáradtság, izomgörcs[4][6].

Hatékony stresszcsökkentés

A belső feszültség kiváltó okának felismerése és helyes kezelése elengedhetetlen a mindennapokban. A Magne B6 bevont tabletta enyhítheti a stresszt, csökkentheti a szorongást, depressziót és javíthat a mentális egészségen magnéziumhiányos felnőtteknél[5].

Hatékony stresszcsökkentés
Kiváló felszívódás

Kiváló felszívódás

A különböző magnéziumkészítményeknek különböző a felszívódása. A Magne B6 bevont tabletta a magnéziumkészítmények közül az egyik legjobban felszívódó magnéziumsót[1], a magnézium-laktátot tartalmazza[8], a B6-vitamin pedig elősegíti a magnézium felszívódását és a sejtekbe jutását.

Alkalmazási javaslatok

A Magne B6 bevont tabletta magnéziumhiány kezelésére szolgáló, vény nélkül kapható gyógyszer, amely az egyik legjobban felszívódó magnéziumsóval[1] segíti, hogy szervezetünkben helyreálljon az ideális magnéziumszint.

  • Amennyiben a táplálékkal nem kerül elegendő magnézium a szervezetbe (például diéta, fogyókúra), vagy felszívódási zavarok, alkoholizmus esetén.
  • Ha fokozott mennyiségben ürül ki a magnézium a szervezetből (például hányás, hasmenés, egyes vesebetegségek, vizelethajtók szedése esetén)
  • Ha fokozott magnézium-mennyiségre van szüksége a szervezetnek (például terhességben, legyengült állapotban, idős korban, sportolás kapcsán, krónikus stressz esetén).

  • Idegesség, ingerlékenység, enyhe szorongás, átmeneti fáradtság, enyhébb alvászavarok;
  • A szorongás jeleként emésztőrendszeri görcs vagy szívdobogásérzés (a szív rendellenessége nélkül);
  • Izomgörcsök (lábikragörcs), zsibbadás

A készítmény 470 mg magnézium-laktát-dihidrátot és 5 mg piridoxin-hidrokloridot (B6-vitamin) tartalmaz bevont tablettánként.

A Magne B6 bevont tabletta 40, 60 és 100 darabos kiszerelésben is kapható.

A Magne B6 bevont tablettát szétrágás nélkül, étkezés után, bőséges folyadékkal érdemes bevenni. A kezelést a magnéziumhiány megszűnéséig kell folytatni.

Betegtájékoztató

Olvasd el a termékkel kapcsolatos legfontosabb információkat!

Letöltöm
Dobozszöveg Dobozszöveg

Hol kapható?

Nézd meg, hol tudod online beszerezni Magyarország első számú magnéziummárkájának termékeit.[7]

Tovább a patikakeresőre
Hol kapható? Hol kapható?