Printed From:

MagneB6 termékdoboz banner

Magne B6 BEVONT TABLETTA

vény nélkül kapható gyógyszer

Javallat: magnéziumhiány kezelésére

               

     

Amikor minden csupa stressz, nézz előre!

Csak gondolj arra, milyen érzés lesz viszont látni a szeretteidet… Megölelni a barátokat, összejönni az ismerősökkel. Koncertre járni, újra utazni, biztonságban lenni.

A Magyarország elsőszámú magnéziummárkájának* termékcsaládjába tartozó Magne B6 bevont tabletta segít, hogy jobban bírd és átvészeld a stresszel teli időszakokat!

A Magne B6 előnyei

A belső feszültség kiváltó okának felismerése és helyes kezelése elengedhetetlen mindennapjainkban. Magnéziumhiány esetén nyújt segítséget a Magne B6 bevont tabletta. A különböző magnézium készítményeknek különböző a felszívódása. A Magne B6 bevont tabletta a magnézium készítmények közül az egyik legjobban felszívódó magnéziumsót 1, a magnézium-laktátot tartalmazza, a B6-vitamin pedig tovább segíti a magnézium sejtekbe jutását. A Magne B6 bevont tabletta segít, hogy szervezetünkben helyreálljon az ideális magnéziumszint.

Magne B6 bevont tabletta kiszerelései

A Magne B6 bevont tabletta 30 és 50 darabos kiszerelésben is kapható. Tablettánként 470 mg szerves magnéziumsóval és B6-vitaminnal.**

 

SAHU.MGP.20.01.0043 (2020. 02. 07.)

1 FDA - Food and Drug Administration (2015): GRAS Notifi cation for Magnesium Lactate in Fruit Flavored Beverages 34.o.

*IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján, a magnéziumpiaci eladásokat tekintve, 2019. január – december időszakban a Magne B6 (a teljes Magne B6 termékcsaládra vonatkozóan) a legtöbbet eladott magnéziummárka.

**A készítmény 470 mg magnézium-laktát-dihidrátot és 5 mg piridoxin-hidrokloridot tartalmaz bevont tablettánként.

 
Utolsó módosítás: 2020.05.08.