Printed From:

Magne B6 BEVONT TABLETTA

vény nélkül kapható gyógyszer

A Magne B6 Magyarország piacvezető és legnépszerűbb magnézium készítménye, mely ajánlott feszültség, illetve kimerültség ellen, sportolóknak, várandósság előtt állóknak és krónikus betegségben szenvedőknek magnéziumhiány esetén.

Tudta Ön, hogy a magnézium hiány miatt is lehetünk felszültebbek?

A Magne B6 előnyei

A belső feszültség kiváltó okának felismerése és helyes kezelése elengedhetetlen mindennapjainkban. Magnéziumhiány esetén nyújt segítséget a Magne B6. A különböző magnézium készítményeknek különböző a felszívódása. A Magne B6 bevont tabletta a magnézium készítmények közül az egyik legjobban felszívódó magnézium sót, a magnézium laktátot tartalmazza, a B6 vitamin pedig tovább segíti a magnézium sejtekbe jutását. A Magne B6 segít, hogy szervezetünkben helyreálljon az ideális magnéziumszint.

Eredeti formula

Magne B6 kiszerelések

A Magne B6 30 és 50 darabos kiszerelésben is kapható. Egy tabletta magnéziumtartalma 48 mg.

A Magne B6 ára

A Magne B6 30 darabos kiszerelés fogyasztói átlagára 1 430 Ft, az 50 darabos kiszerelés fogyasztói átlagára 2 064 Ft, az IQVIA Pharmatrend piackutató adatai szerint a 2017. november és 2018. január közötti időszakra kivetítve a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlagának alapulvételével. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik, a termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

 

SAHU.MGP.18.03.0163 (2018. 05. 28.)

Ismeri Ön a Magne B6 márkatörténetét? Ön tudja, hogy a feszültséget magnéziummal is lehet oldani? Oldalunkon tájékozódhat a Magne B6 előnyeiről, kiszereléseiről, áráról, valamint elolvashatja a betegtájékoztatót. Ismerje meg a többi termékünket is: Magne B6 Extra, Magne B6 Izom Plusz, Magne B6 Álom. Megtudhatja, miért fontos a magnézium és a B6 vitamin szervezetünk számára, a vitamin tudástárban hasznos információkhoz juthat a különféle vitaminokról és ásványi anyagokról.

Utolsó módosítás: 2016.10.18.