Printed From:

Feszültségmentesen mindennap!

Tudta, hogy stressz hatására csökkenhet szerveztünk magnézium szintje, és ettől feszültebbek, ingerlékenyebbek lehetünk?

Magne B6 Instant

étrend-kiegészítő

Modern életvitelünk sok energiát igényel, ezért gyakran kimerülnek tartalékaink. A magnéziumhiánynak gyakori jele lehet az ingerlékenység és fáradtság.

Magne B6 Instant étrend-kiegészítő használata rendkívül kényelmes.
A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, hozzájárul a kifáradás és fáradság csökkentéséhez bárhol is legyünk.

  • a szájban oldódó granulátum
  • víz nem szükséges a bevételhez
  • édesítőszerrel
  • kellemes citrom ízben

Kiknek ajánljuk?

  • 6 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek
  • akik folyton úton vannak, rohannak
  • sportolóknak, mert könnyen magunkkal vihetjük

A Magne B6 Instant ára

A Magne B6 Instant 20 darabos kiszerelés fogyasztói átlagára 1 146 Ft az IMS piackutató adatai szerint a 2015. június és 2015. augusztus közötti időszakra kivetítve a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlagának alapulvételével. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik, a termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

Ismeri Ön a Magne B6 márkatörténetét? Ön tudja, hogy a feszültséget magnéziummal is lehet oldani? Oldalunkon tájékozódhat a Magne B6 Instant előnyeiről, kiszereléseiről, áráról, valamint elolvashatja a termék adatlapot. Ismerje meg a többi termékünket is: Magne B6, Magne B6 Extra, Magne B6 Izom Plusz, Magne B6 Álom. Megtudhatja, miért fontos a magnézium és a B6 vitamin szervezetünk számára, a vitamin tudástárban hasznos információkhoz juthat a különféle vitaminokról és ásványi anyagokról.

Utolsó módosítás: 2015.09.24.
">