Printed From:

Feszültségmentesen mindennap!

Tudta, hogy stressz hatására csökkenhet szerveztünk magnézium szintje, és ettől feszültebbek, ingerlékenyebbek lehetünk?

tájékoztató

Magne B6 Instant - étrend-kiegészítő granulátum

Magnézium és B6-vitamin
Víz nélkül bevehető.
Citrom ízű. (20 tasak)

Modern életvitelünk sok energiát igényel, ezért gyakran kimerülnek tartalékaink. A magnéziumhiánynak olyan jelei lehetnek, mint ingerlékenység és fáradtság. A magnézium és B6-vitamin segít a megfelelô szellemi és érzelmi állapot fenntartásában és hozzájárulhat a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

A Magne B6 Instant tasakonként 150 mg magnéziumot és 0,7 mg B6 vitamint tartalmaz szájban diszpergálódó granulátum formájában. Illik a mai modern, felfokozott életvitelhez:

  • Kényelmes a használata
  • Könnyû magunkkal vinni
  • Kellemes az íze

ÖSSZETEVŐK

Magnézium-citrát; magnézium-hidrogén-citrát; édesítőszerek: xilit, maltit, aszpartám (E951); étkezési sav: citromsav; savanyúságot szabályozó anyag: kalcium-karbonát; sűrítőanyag: nátrium-(karboxi-metil)-cellulóz; aroma anyagok: citrom, trópusi gyümölcsök; piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin).

Hatóanyag Tartalom
(1 tasakban) mg
Ajánlott napi adagban
(2 db tasak) mg
R.D.A %*
Magnézium 150 300 80
B6-vitamin 0,7 1,4 100

 * Felnõttek számára ajánlott napi beviteli mennyiség
Szájban diszpergálódó granulátum tasakban

Használati útmutató:

Öntse a tasak tartalmát közvetlenül a szájába.
Víz nem szükséges a készítmény bevételéhez.
A Magne B6 Instant felnőtteknek és 6 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott.

Ajánlott napi mennyiség:
6-13 év közötti gyermekek számára napi 1 tasak.
14 év feletti serdülőknek és felnőtteknek napi 2 tasak.

FIGYELMEZTETÉS

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
A Magne B6 Instant étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.
A készítmény aszpartámot tartalmaz, lebomlásakor fenilalanin képződik, ezért alkalmazása fenilketonuriában szenvedő betegek esetében ártalmas lehet.
Orvosi ellenőrzés alatt állók, terhes nők és szoptatós anyák konzultáljanak orvosukkal bármely étrend-kiegészítő alkalmazása előtt.

A csomagolás tartalma:
20 darab tasak

Nettó tömeg: 32 g (1,6g/tasak)

Száraz, hûvös helyen tárolandó.

Forgalmazza:
sanofi -aventis Zrt.
1045 Budapest, Tó utca 1-5, Magyarország

Gyártó:
HERMES PHARMA GES.m.b.H
Bécs (Ausztria)

Ismeri Ön a Magne B6 márkatörténetét? Ön tudja, hogy a feszültséget magnéziummal is lehet oldani? Oldalunkon tájékozódhat a Magne B6 Instant előnyeiről, kiszereléseiről, áráról, valamint elolvashatja a termék adatlapot. Ismerje meg a többi termékünket is: Magne B6, Magne B6 Extra, Magne B6 Izom Plusz, Magne B6 Álom. Megtudhatja, miért fontos a magnézium és a B6 vitamin szervezetünk számára, a vitamin tudástárban hasznos információkhoz juthat a különféle vitaminokról és ásványi anyagokról.

Utolsó módosítás: 2015.09.24.

Stresszoldó tippek

Kössük le a gondolatainkat!

A feszültség ellen elméletileg hatásos lehet minden olyan tevékenység, amely pihentet, jókedvre hangol, és segít elûzni a negatív gondolatokat. Fontos, hogy … Tovább olvasom »

Együnk, igyunk a feszültség ellen?

De nem mindegy, hogy mit! Vannak olyan ételek is, amelyek stressz esetén nem ajánlottak. A …Tovább olvasom »

Programozd át az elmédet!

Az autogén tréning egy német neuropszichológus által kidolgozott relaxációs módszer, amelyet nyolcvan éve használnak eredményesen orvosok, pszichológusok, többek közt a stressz és a szorongás negatív hatásainak leküzdésére. Sikere … Tovább olvasom »

Több fényt!

Ha szervezetünk nem kap elegendo fényt - akárcsak éjjel - az agyban felszabadul a fáradtságérzetet okozó melatonin hormon. Aluszékonyak, kedvetlenek leszünk. A megoldás: … Tovább olvasom »

Érintéssel a feszültség ellen!

Bizonyított tény, hogy minél több tartalmas, szeretetteljes kapcsolatunk van, annál eredményesebben tudunk küzdeni a belsô feszültség ellen. Ki ne tapasztalta volna már, hogy … Tovább olvasom »

Állítsd le a pörgést meditációval!

Fontos lenne, hogy mindenki megtanuljon legalább egy olyan technikát, amellyel… Tovább olvasom »

Mozogjuk ki magunkból!

A mozgás a feszültséglevezetés univerzális eszköze. Mindegy, mit sportolunk, csak… Tovább olvasom »

Fo a játékosság!

Amikor az ember mélyponton van, fáradt, nyugös, stresszes életet él, akkor hajlamos bezárkózni. Pedig nincs hatékonyabb feszültséglevezeto a … Tovább olvasom »

Legyünk kreatívak!

A stressz, a rohanás miatt nehezen tudunk bármire is koncentráltan figyelni, elmélyülni egy élvezetes, alkotó tevékenységben. Márpedig … Tovább olvasom »

Jógával a belso békéért

A külso körülményeinken gyakran nem tudunk változtatni, de azon igen, miként viszonyulunk a minket éro mindennapi, zavaró ingerekhez. A … Tovább olvasom »

Nyomás a gozbe!

A szaunázás nemcsak stressz ellen kiváló, de sok egyéb pozitív hatása van. Nem véletlen, hogy… Tovább olvasom »

Egy jó alvás csodát tesz!

A fáradtság, kialvatlanság önmagában is feszültséget okoz, hisz éjszaka regenerálódik testünk-lelkünk. Íme néhány tipp, hogy könnyebben elaludjunk, és… Tovább olvasom »

Az illat gyógyító

Az illatanyagok az orron és a szaglóközponton keresztül hatnak a szervezet limbikus rendszerére, így közvetve a kedélyállapotra is. Lazító hatású a … Tovább olvasom »

Lazuljunk el a vízben!

A víz áldásos hatását nem csak az úszók élvezhetik. A … Tovább olvasom »

Élvezzük a finom falatokat!

Egy finom vacsora szeretteink körében, közös fôzés a barátokkal vagy a különféle kulináris élvezetek elsô számú örömforrásaink közé tartoznak. Már csecsemôkorunkban megtanuljuk, hogy… Tovább olvasom »

További tippek