Printed From:

MAGNE B6 EXTRA FILMTABLETTA

vény nélkül kapható gyógyszer

Kétszeres hatóanyag-tartalommal* a stressz ellen

Hogyan válasszuk ki a legütősebb megoldást?

Megeshet, hogy a nyári melegben egyáltalán nincs kedvünk dolgozni. Az irodában érezhetően növekszik a feszültség – kicsit mindannyian kimerültünk már év eleje óta, és inkább a nyaralásról álmodozunk. Nem is csoda, ha nincs kedvünk ugyanolyan intenzitással teljesíteni a kánikulában! A gond épp csak az, hogy a feladatok ilyenkor sem várnak, és csak tovább tornyosulnak, miközben mi izzadva próbáljuk utolérni magunkat, több-kevesebb sikerrel. Ez persze újabb és újabb stresszhelyzeteket szül – főnökünkkel, munkatársainkkal, családunkkal, de legbenső önmagunkkal szemben is. 
… És akkor még nem is gondoltunk bele, milyen lesz a délutáni hőségben hazaindulni a dugó kellős közepén. Ja, hogy a bevásárlást is el kell intézni? 
Biztosan jobb lenne a vízparton jeges limonádét szürcsölgetni, de kinek van erre ideje?

Ha a helyzet reménytelennek tűnik, és kezded úgy érezni, hogy végképp kimerülsz a nyári rohanásban, mindenképpen tenned kell valamit. Nincs mindig lehetőség a nyarat csak nyaralással tölteni, ezért kénytelenek vagyunk másképpen oldani a kánikula idején is jelen lévő stresszt.
Tudtad, hogy stressz hatására csökkenhet szervezeted magnézium szintje, és ettől még feszültebbé, ingerlékenyebbé válhatsz? Ugye te sem szeretnél bennragadni egy ördögi körben és megnehezíteni a stresszes helyzeteket? Kezeld a tüneteket, hogy növelhesd stressztűrő képességedet is: tegyél testi-lelki egészséged megtartásáért!
Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan csináld, Extra bedobással:

Gondoskodj maximálisan a megfelelő mennyiségű magnézium utánpótlásáról!

Ha igazán hatékony megoldást keresel kiürülő magnéziumraktáraid feltöltésére, a Magne B6 Extra lehet a legjobb választás. Hogy miért?

  • A Magne B6 Extra kétszeres hatóanyag-tartalommal* segít az egészséges magnéziumszint visszaállításában.
  • A Magne B6 Extra organikus magnéziumsót, magnézium-citrátot, illetve B6-vitamint tartalmaz. A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.
  • Ideális segítség azok számára, akik kétszeres hatóanyag-tartalom* segítségével szeretnének gondoskodni szervezetük magnéziumpótlásáról.
  • A magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez, és kedvezően befolyásolja a szív munkáját.
  • A B6-vitamin nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához.

Fokozott magnéziumhiány, erőteljes feszültség, idegesség, ingerlékenység, szorongás: nyáron se hagyd, hogy ezek a tünetek eluralkodjanak mindennapjaidon! Válaszd a kétszeres hatóanyagot*, válaszd az Extra segítséget – évszaktól függetlenül!

SAHU.MGP.18.06.0313 (2018. 06. 26.)

*A Magne B6 bevont tablettához képest, elemi magnéziumra és B6 vitaminra vonatkoztatva.

Magne B6 Extra kiszerelések

Magne B6Extra 30 darabos kiszerelésben is kapható. Egy tabletta magnéziumtartalma 100 mg.

A Magne B6 Extra ára

A Magne B6Extra 30 darabos kiszerelés fogyasztói átlagára 1 813 Ft az IQVIA Pharmatrend piackutató adatai szerint a 2017. november és 2018. január közötti időszakra kivetítve a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlagának alapulvételével. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik, a termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

SAHU.MGP.18.03.0163 (2018. 05. 28.)

[1] Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition – Food Data Chart – Magnesium. Elérhető: http://apjcn.nhri.org.tw/server/info/books-phds/books/foodfacts/html/data/data5d.html Letöltés dátuma: 2018. május 25.

[2] A Magne B6 bevont tabletta hatóanyag-tartalmához képest.

Utolsó módosítás: 2016.10.18.