Printed From:

Kétszeres hatóanyag-tartalommal* a stressz ellen

Hogyan válasszuk ki a legütősebb megoldást?

MAGNE B6 EXTRA FILMTABLETTA

vény nélkül kapható gyógyszer

Kétszeres hatóanyag-tartalommal* a stressz ellen

Hogyan válasszuk ki a legütősebb megoldást?

Megeshet, hogy a nyári melegben egyáltalán nincs kedvünk dolgozni. Az irodában érezhetően növekszik a feszültség – kicsit mindannyian kimerültünk már év eleje óta, és inkább a nyaralásról álmodozunk. Nem is csoda, ha nincs kedvünk ugyanolyan intenzitással teljesíteni a kánikulában! A gond épp csak az, hogy a feladatok ilyenkor sem várnak, és csak tovább tornyosulnak, miközben mi izzadva próbáljuk utolérni magunkat, több-kevesebb sikerrel. Ez persze újabb és újabb stresszhelyzeteket szül – főnökünkkel, munkatársainkkal, családunkkal, de legbenső önmagunkkal szemben is. 
… És akkor még nem is gondoltunk bele, milyen lesz a délutáni hőségben hazaindulni a dugó kellős közepén. Ja, hogy a bevásárlást is el kell intézni? 
Biztosan jobb lenne a vízparton jeges limonádét szürcsölgetni, de kinek van erre ideje?

Ha a helyzet reménytelennek tűnik, és kezded úgy érezni, hogy végképp kimerülsz a nyári rohanásban, mindenképpen tenned kell valamit. Nincs mindig lehetőség a nyarat csak nyaralással tölteni, ezért kénytelenek vagyunk másképpen oldani a kánikula idején is jelen lévő stresszt.
Tudtad, hogy stressz hatására csökkenhet szervezeted magnézium szintje, és ettől még feszültebbé, ingerlékenyebbé válhatsz? Ugye te sem szeretnél bennragadni egy ördögi körben és megnehezíteni a stresszes helyzeteket? Kezeld a tüneteket, hogy növelhesd stressztűrő képességedet is: tegyél testi-lelki egészséged megtartásáért!
Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan csináld, Extra bedobással:

Gondoskodj maximálisan a megfelelő mennyiségű magnézium utánpótlásáról!

Ha igazán hatékony megoldást keresel kiürülő magnéziumraktáraid feltöltésére, a Magne B6 Extra lehet a legjobb választás. Hogy miért?

  • A Magne B6 Extra kétszeres hatóanyag-tartalommal* segít az egészséges magnéziumszint visszaállításában.
  • A Magne B6 Extra organikus magnéziumsót, magnézium-citrátot, illetve B6-vitamint tartalmaz. A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.
  • Ideális segítség azok számára, akik kétszeres hatóanyag-tartalom* segítségével szeretnének gondoskodni szervezetük magnéziumpótlásáról.
  • A magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez, és kedvezően befolyásolja a szív munkáját.
  • A B6-vitamin nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához.

Fokozott magnéziumhiány, erőteljes feszültség, idegesség, ingerlékenység, szorongás: nyáron se hagyd, hogy ezek a tünetek eluralkodjanak mindennapjaidon! Válaszd a kétszeres hatóanyagot*, válaszd az Extra segítséget – évszaktól függetlenül!

SAHU.MGP.18.06.0313 (2018. 06. 26.)

*A Magne B6 bevont tablettához képest, elemi magnéziumra és B6 vitaminra vonatkoztatva.

Magne B6 Extra kiszerelések

Magne B6Extra 30 darabos kiszerelésben is kapható. Egy tabletta magnéziumtartalma 100 mg.

A Magne B6 Extra ára

A Magne B6Extra 30 darabos kiszerelés fogyasztói átlagára 1 813 Ft az IQVIA Pharmatrend piackutató adatai szerint a 2017. november és 2018. január közötti időszakra kivetítve a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlagának alapulvételével. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik, a termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

SAHU.MGP.18.03.0163 (2018. 05. 28.)

[1] Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition – Food Data Chart – Magnesium. Elérhető: http://apjcn.nhri.org.tw/server/info/books-phds/books/foodfacts/html/data/data5d.html Letöltés dátuma: 2018. május 25.

[2] A Magne B6 bevont tabletta hatóanyag-tartalmához képest.

Utolsó módosítás: 2016.10.18.

Stresszoldó tippek

Kössük le a gondolatainkat!

A feszültség ellen elméletileg hatásos lehet minden olyan tevékenység, amely pihentet, jókedvre hangol, és segít elûzni a negatív gondolatokat. Fontos, hogy … Tovább olvasom »

Együnk, igyunk a feszültség ellen?

De nem mindegy, hogy mit! Vannak olyan ételek is, amelyek stressz esetén nem ajánlottak. A …Tovább olvasom »

Programozd át az elmédet!

Az autogén tréning egy német neuropszichológus által kidolgozott relaxációs módszer, amelyet nyolcvan éve használnak eredményesen orvosok, pszichológusok, többek közt a stressz és a szorongás negatív hatásainak leküzdésére. Sikere … Tovább olvasom »

Több fényt!

Ha szervezetünk nem kap elegendo fényt - akárcsak éjjel - az agyban felszabadul a fáradtságérzetet okozó melatonin hormon. Aluszékonyak, kedvetlenek leszünk. A megoldás: … Tovább olvasom »

Érintéssel a feszültség ellen!

Bizonyított tény, hogy minél több tartalmas, szeretetteljes kapcsolatunk van, annál eredményesebben tudunk küzdeni a belsô feszültség ellen. Ki ne tapasztalta volna már, hogy … Tovább olvasom »

Állítsd le a pörgést meditációval!

Fontos lenne, hogy mindenki megtanuljon legalább egy olyan technikát, amellyel… Tovább olvasom »

Mozogjuk ki magunkból!

A mozgás a feszültséglevezetés univerzális eszköze. Mindegy, mit sportolunk, csak… Tovább olvasom »

Fo a játékosság!

Amikor az ember mélyponton van, fáradt, nyugös, stresszes életet él, akkor hajlamos bezárkózni. Pedig nincs hatékonyabb feszültséglevezeto a … Tovább olvasom »

Legyünk kreatívak!

A stressz, a rohanás miatt nehezen tudunk bármire is koncentráltan figyelni, elmélyülni egy élvezetes, alkotó tevékenységben. Márpedig … Tovább olvasom »

Jógával a belso békéért

A külso körülményeinken gyakran nem tudunk változtatni, de azon igen, miként viszonyulunk a minket éro mindennapi, zavaró ingerekhez. A … Tovább olvasom »

Nyomás a gozbe!

A szaunázás nemcsak stressz ellen kiváló, de sok egyéb pozitív hatása van. Nem véletlen, hogy… Tovább olvasom »

Egy jó alvás csodát tesz!

A fáradtság, kialvatlanság önmagában is feszültséget okoz, hisz éjszaka regenerálódik testünk-lelkünk. Íme néhány tipp, hogy könnyebben elaludjunk, és… Tovább olvasom »

Az illat gyógyító

Az illatanyagok az orron és a szaglóközponton keresztül hatnak a szervezet limbikus rendszerére, így közvetve a kedélyállapotra is. Lazító hatású a … Tovább olvasom »

Lazuljunk el a vízben!

A víz áldásos hatását nem csak az úszók élvezhetik. A … Tovább olvasom »

Élvezzük a finom falatokat!

Egy finom vacsora szeretteink körében, közös fôzés a barátokkal vagy a különféle kulináris élvezetek elsô számú örömforrásaink közé tartoznak. Már csecsemôkorunkban megtanuljuk, hogy… Tovább olvasom »

További tippek