Printed From:

MagneB6 Extra banner

MAGNE B6 EXTRA FILMTABLETTA

vény nélkül kapható gyógyszer

Javallat: magnéziumhiány kezelésére

Kétszeres hatóanyag-tartalommal* a stressz ellen

Hogyan válasszuk ki a legütősebb megoldást?

Megeshet, hogy a nyári melegben egyáltalán nincs kedvünk dolgozni. Az irodában érezhetően növekszik a feszültség – kicsit mindannyian kimerültünk már év eleje óta, és inkább a nyaralásról álmodozunk. Nem is csoda, ha nincs kedvünk ugyanolyan intenzitással teljesíteni a kánikulában! A gond épp csak az, hogy a feladatok ilyenkor sem várnak, és csak tovább tornyosulnak, miközben mi izzadva próbáljuk utolérni magunkat, több-kevesebb sikerrel. Ez persze újabb és újabb stresszhelyzeteket szül – főnökünkkel, munkatársainkkal, családunkkal, de legbenső önmagunkkal szemben is. 

… És akkor még nem is gondoltunk bele, milyen lesz a délutáni hőségben hazaindulni a dugó kellős közepén. Ja, hogy a bevásárlást is el kell intézni? Biztosan jobb lenne a vízparton jeges limonádét szürcsölgetni, de kinek van erre ideje?

Ha a helyzet reménytelennek tűnik, és kezded úgy érezni, hogy végképp kimerülsz a nyári rohanásban, mindenképpen tenned kell valamit. Nincs mindig lehetőség a nyarat csak nyaralással tölteni, ezért kénytelenek vagyunk másképpen oldani a kánikula idején is jelen lévő stresszt. Tudtad, hogy stressz hatására csökkenhet szervezeted magnéziumszintje, és ettől még feszültebbé, ingerlékenyebbé válhatsz? Ugye te sem szeretnél bennragadni egy ördögi körben és megnehezíteni a stresszes helyzeteket? Kezeld a tüneteket, hogy növelhesd stressztűrő képességedet is: tegyél testi-lelki egészséged megtartásáért! Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan csináld, Extra bedobással:

 

Gondoskodj maximálisan a megfelelő mennyiségű magnézium utánpótlásáról!

Ha igazán hatékony megoldást keresel kiürülő magnéziumraktáraid feltöltésére, a Magne B6 Extra filmtabletta lehet a legjobb választás. Hogy miért?

  • A Magne B6 Extra filmtabletta kétszeres hatóanyag-tartalommal* segít az egészséges magnéziumszint visszaállításában.
  • A Magne B6 Extra filmtabletta organikus magnéziumsót, magnézium-citrátot, illetve B6-vitamint tartalmaz. A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.
  • Ideális segítség azok számára, akik kétszeres hatóanyag-tartalom* segítségével szeretnének gondoskodni szervezetük magnéziumpótlásáról.
  • A magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez, és kedvezően befolyásolja a szív munkáját.
  • A B6-vitamin nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához.

Fokozott magnéziumhiány, erőteljes feszültség, idegesség, ingerlékenység, szorongás: nyáron se hagyd, hogy ezek a tünetek eluralkodjanak mindennapjaidon! Válaszd a kétszeres hatóanyagot*, válaszd az Extra segítséget – évszaktól függetlenül!

 

Magne B6 Extra kiszerelések

Magne B6 Extra filmtabletta már 40 darabos kiszerelésben kapható! Egy filmtabletta magnéziumtartalma 100 mg.

*A Magne B6 bevont tabletta hatóanyag-tartalmához képest.

 

SAHU.MGP.20.01.0043 (2020.02.07.)


Utolsó módosítás: 2020.02.12.