Printed From:

MAGNE B6 EXTRA FILMTABLETTA

vény nélkül kapható gyógyszer

Kétszeres hatóanyag-tartalommal* a stressz ellen

Hogyan válasszuk ki a legütősebb megoldást?

Megeshet, hogy a nyári melegben egyáltalán nincs kedvünk dolgozni. Az irodában érezhetően növekszik a feszültség – kicsit mindannyian kimerültünk már év eleje óta, és inkább a nyaralásról álmodozunk. Nem is csoda, ha nincs kedvünk ugyanolyan intenzitással teljesíteni a kánikulában! A gond épp csak az, hogy a feladatok ilyenkor sem várnak, és csak tovább tornyosulnak, miközben mi izzadva próbáljuk utolérni magunkat, több-kevesebb sikerrel. Ez persze újabb és újabb stresszhelyzeteket szül – főnökünkkel, munkatársainkkal, családunkkal, de legbenső önmagunkkal szemben is. 
… És akkor még nem is gondoltunk bele, milyen lesz a délutáni hőségben hazaindulni a dugó kellős közepén. Ja, hogy a bevásárlást is el kell intézni? 
Biztosan jobb lenne a vízparton jeges limonádét szürcsölgetni, de kinek van erre ideje?

Ha a helyzet reménytelennek tűnik, és kezded úgy érezni, hogy végképp kimerülsz a nyári rohanásban, mindenképpen tenned kell valamit. Nincs mindig lehetőség a nyarat csak nyaralással tölteni, ezért kénytelenek vagyunk másképpen oldani a kánikula idején is jelen lévő stresszt.
Tudtad, hogy stressz hatására csökkenhet szervezeted magnézium szintje, és ettől még feszültebbé, ingerlékenyebbé válhatsz? Ugye te sem szeretnél bennragadni egy ördögi körben és megnehezíteni a stresszes helyzeteket? Kezeld a tüneteket, hogy növelhesd stressztűrő képességedet is: tegyél testi-lelki egészséged megtartásáért!
Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan csináld, Extra bedobással:

Gondoskodj maximálisan a megfelelő mennyiségű magnézium utánpótlásáról!

Ha igazán hatékony megoldást keresel kiürülő magnéziumraktáraid feltöltésére, a Magne B6 Extra lehet a legjobb választás. Hogy miért?

  • A Magne B6 Extra kétszeres hatóanyag-tartalommal* segít az egészséges magnéziumszint visszaállításában.
  • A Magne B6 Extra organikus magnéziumsót, magnézium-citrátot, illetve B6-vitamint tartalmaz. A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.
  • Ideális segítség azok számára, akik kétszeres hatóanyag-tartalom* segítségével szeretnének gondoskodni szervezetük magnéziumpótlásáról.
  • A magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez, és kedvezően befolyásolja a szív munkáját.
  • A B6-vitamin nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához.

Fokozott magnéziumhiány, erőteljes feszültség, idegesség, ingerlékenység, szorongás: nyáron se hagyd, hogy ezek a tünetek eluralkodjanak mindennapjaidon! Válaszd a kétszeres hatóanyagot*, válaszd az Extra segítséget – évszaktól függetlenül!

SAHU.MGP.18.06.0313 (2018. 06. 26.)

*A Magne B6 bevont tablettához képest, elemi magnéziumra és B6 vitaminra vonatkoztatva.

Magne B6 Extra kiszerelések

Magne B6Extra 30 darabos kiszerelésben is kapható. Egy tabletta magnéziumtartalma 100 mg.

 

SAHU.MGP.18.03.0163 (2018. 05. 28.)

[1] Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition – Food Data Chart – Magnesium. Elérhető: http://apjcn.nhri.org.tw/server/info/books-phds/books/foodfacts/html/data/data5d.html Letöltés dátuma: 2018. május 25.

[2] A Magne B6 bevont tabletta hatóanyag-tartalmához képest.

Utolsó módosítás: 2019.11.15.