Printed From:

MagneB6 Express banner

 

Magne B6 Express étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel

Kiegyensúlyozott lelkiállapotra törekszel, de a munka, mindennapi teendők miatt ért terhelés ezt szinte lehetetlenné teszi? A kellemes citromízű  MAGNE B6 EXPRESS étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel segíthet napi 1 db tasak vízben való feloldásával és bevételével. A termék formátumának és a vízben való feloldásnak köszönhetően hamarabb jut el a felszívódás helyére.

MagneB6 Express

Express segítség! Segít, hogy jobban bírd!

A Magne B6 Express-ben jól felszívódó szerves magnéziumsó és a B6-VITAMIN található. A magnézium és a B6-vitamin segítséget nyújthat a fáradtság és kifáradás esetén is:

A magnézium az emberi szervezet számára alapvető fontosságú ásványi anyag, mely hozzájárul a normál pszichológiai funkció és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, illetve a kiegyensúlyozott lelkiállapot fenntartásához, valamint segíthet a fáradtság és kifáradás csökkentésében.

Kiknek ajánljuk?

  • Akik csökkenteni szeretnék fáradtságérzetüket.
  • Akiknek fontos a kényelmes adagolás (napi 1 tasak) a rohanó hétköznapokban.
  • Akik a kiegyensúlyozott lelkiállapot fenntartására törekednek.
  • Akiknek fontos az étrendjükben szereplő, izmok- és az idegrendszer normál működését támogató magnézium.
  • Akiknek fontos az étrendjük kiegészítése gluténmentesen!
  • A készítmény felnőtteknek ajánlott.

MAT-HU-2000757 (2020.10.30.)

 

 
Utolsó módosítás: 2020.11.03.