Printed From:

Aludjon nyugodtan!

A stressz és az egész napos hajtás miatt nem tud elaludni? A Magne B6 Álom természetes összetevőivel megkönnyíti az elalvást és a nyugodt éjszakai pihenést.

Természetes szerekkel az álmatlanság ellen

Űzze el a bajt, ne csak annak tüneteit!

Az alvásprobléma modern társadalmunk egyik igen gyakori jelensége, melynek jelentős hatásai lehetnek az általános életminőségre is. Alvásproblémáról akkor beszélünk, amikor az alvás folyamata zavart szenved, vagy annak minősége romlik, emiatt pedig nem csak fáradtak és álmosak leszünk, de kognitív funkcióink károsodása is bekövetkezik.

Kognitív funkcióink romlása pedig számtalan hétköznapinak tűnő feladat megoldását nehezítheti, olyanokét, mint például a tanulás, döntés, tervezés, figyelem és problémamegoldás – hiszen amikor figyelmünk zavart lesz, nehezen tudunk koncentrálni, reakcióidőnk is lelassulhat, akár ingerlékennyé és szorongóvá is válhatunk.

A stressz nagyban hozzájárul az alvásproblémák kialakulásához, különösen abban az esetben, amikor nem tudunk megfelelőképpen megbirkózni a minket érő nehéz helyzetekkel. Ilyenkor ördögi körbe kerülhetünk – stresszesek vagyunk, ami miatt nem alszunk elég jól, tehát képtelenek vagyunk kellőképpen kipihenni magunkat, amitől persze nem tudunk megfelelően teljesíteni, és még inkább stresszessé válhatunk.

Ahhoz, hogy megtörjük ezt a „rosszalvás-problémát”, figyelnünk kell testünk valós igényeire. Nem elegendő, ha csak a pihentető alvás ideáját hajkurásszuk, ennél körültekintőbb és professzionálisabb megoldásra lehet szükségünk. A rohanó mindennapok azonban nem mindig engedik, hogy megfelelően tájékozódjunk alvásproblémánk okairól és lehetséges megoldásairól, így könnyedén beleeshetünk abba a hibába, hogy felszínes, tüneti kezelések üres ígéreteibe kapaszkodunk – melyek nem jelenthetnek valós és hosszú távú javulást –, ahelyett, hogy a probléma forrásának megoldását keresnénk. Mindig a kiváltó ok kezelésén kell dolgoznunk, jelen esetben tehát azon, hogyan csökkentsük a stressz testünkre gyakorolt kellemetlen hatásait, vagy hogy hogyan is javítsuk stressztűrő képességünket.

A magnézium természetes, de hatékony segítség lehet akkor, amikor úgy érezzük, hogy túl nagy súly nehezedik ránk napközben – és ez a sok nehézség az éjszakáinkra is kihat. Amikor feszültebbek és ingerlékenyebbek leszünk – melynek oka akár a kimerültség is lehet, szervezetünk magnéziumszintje is csökken, pedig ez az ásványi anyag többek között a kiegyensúlyozott idegrendszerért lenne felelős. Ha tüneti kezelésnél többre vágyunk tehát, és szeretnénk szervezetünket ellenállóbbá tenni a kellemetlen stresszhatásokkal szemben, töltsük fel testünk magnéziumraktárait, hogy könnyebben vegyük az akadályokat nappal, és álmatlanul forgolódás helyett pihentető éjjeleket alhassunk végig.

A Magne B6 Álom összetevőinek egyedülálló kombinációja segíti az egészséges, pihentető alvást. A benne lévő magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez; valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Emellett komlót tartalmaz, amely nyugtató hatású, és segíti a természetes, pihentető alvást valamint citromfüvet, amely megkönnyíti az elalvást, és támogatja a nyugodt, éjszakai pihenést.

SAHU.MGP.18.01.0022 (2018. 01. 22.)