Printed From:

MagneB6 Stress Control Banner

Nem tudod elkerülni a stresszt?
Maradj felkészült!

A 100%-ban növényi eredetű
rózsagyökér-kivonata* segítheti a szervezet
stresszhez való alkalmazkodását,
már napi egy tabletta bevétele mellett!

 

Magne B6 Stress Control étrend-kiegészítő tabletta most limitáltan 15% kedvezménnyel* kapható a Benu, Kulcs és PatikaPlus patikákban!

 


A stressznek számos tünete lehet életünkben, ezért elengedhetetlen, hogy folyamatosan felkészültek legyünk és ne érjenek minket váratlanul a negatív hatások. Igyekezzünk fenntartani stressztűrő képességünk optimális szintjét!

A Magne B6 Stress Control étrend-kiegészítő tabletta az alábbiakban segítheti szervezetünket:

  • A magnézium, a B6- és B9-vitamin hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • A 100%-ban növényi eredetű Rhodiola Rosea vagy más nevén rózsagyökér, segítheti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását.

Keresd a Magne B6 Stress Controlt étrend-kiegészítő tabletta októberben 15% kedvezménnyel* a kijelölt gyógyszertárakban! (Katt a linkre!)

*Minimum 15% kedvezmény az akcióban részt vevő patikákban 2019. szeptember 30-án érvényes normál, nem akciós fogyasztói árakhoz képest. A feltüntetett árkedvezmény csak az akció ideje (2019. október 1 – október 31.) alatt érvényes. A termékek ára az egyes patikákban eltérhet.

SAHU.MGP.19.09.0370 (2019.09.24.)

Ismeri Ön a Magne B6 márkatörténetét? Ön tudja, hogy a feszültséget magnéziummal is lehet oldani? Oldalunkon tájékozódhat a Magne B6 Aktív-Izom előnyeiről, kiszereléseiről, áráról, valamint elolvashatja a termék adatlapot. Ismerje meg a többi termékünket is: Magne B6, Magne B6 Extra, Magne B6 Álom. Megtudhatja, miért fontos a magnézium és a B6 vitamin szervezetünk számára, a vitamin tudástárban hasznos információkhoz juthat a különféle vitaminokról és ásványi anyagokról.

Utolsó módosítás: 2018.11.10.