Printed From:

 

Magne B6 Stress Control – hogy ne ütközz a stressz falaiba!

A stressz hétköznapi jelenség, mely képes falakat emelni egész életünk köré. A baj azzal van, ha a falak már akadályozzák hétköznapi útvonalainkat, és mint egy vég nélküli labirintusban, minden irányból ez vesz körül minket: legyen szó alvásról, pihenésről, kikapcsolódásról, munkáról vagy családi pillanatokról.
A stressz megakadályozza, hogy koncentrálni tudjunk a legfontosabb pillanatokra, eseményekre és feladatokra; ráadásul hosszú távon annyira magasra tornyosulhatnak körülöttünk ezek a képzeletbeli falak, hogy teljesen elzárnak minket a külvilágtól, és azon felül, hogy folyton ingerültek és fáradékonyak leszünk, akár komolyan meg is betegedhetünk.

 

Úgy érzed, hogy körülvesz a stressz és tudod, hogy nem tudod azt elkerülni? Szeretnél aktívan tenni az egészségedért és megvédeni magadat a stresszes életmód lehetséges negatív hatásaitól, következményeitől? Valamilyen természetes megoldásra vágysz?

Akkor válaszd az ÚJ Magne B6 Stress Controlt, melynek Fito Komplex formulájában rejlő hatóanyagok segíthetik és támogathatják szervezetünket:

  • A magnézium, a B6- és B9-vitamin hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • A 100%-ban növényi eredetű Rhodiola rosea vagy más nevén rózsagyökér adaptogén hatású, segítheti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, támogathatja a stressztűrő képességet.
  • Egyedülálló összetételének köszönhetően elég napi 1 tablettát bevenned.

Maradj felkészült a Magne B6 Stress Control Fito Komplex formulájával!

 
 

SAHU.MGP.18.10.0571 (2018.11.20.)

Étrend-kiegészítő tabletta.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 
Utolsó módosítás dátuma: 2018.12.03.