Printed From:

 

Magne B6 Stress Control Étrend - kiegészítő tabletta – hogy felkészült maradj!

A stressz hétköznapi jelenség, amely folyamatos irritációként akadályozhatja a mindennapjainkat, illetve teljesen eluralkodhat a gondolatainkon: legyen szó alvásról, pihenésről, kikapcsolódásról, munkáról vagy családi pillanatokról.

A stressz megakadályozhatja, hogy koncentrálni tudjunk a legfontosabb pillanatokra, eseményekre és feladatokra; ráadásul hosszú távon annyira kihathat a magánéletünkre is, hogy teljesen elzárhat minket a külvilágtól, és azon felül, hogy folyton ingerültek és fáradékonyak leszünk, akár komolyan meg is betegedhetünk.

 

Úgy érzed, hogy körülvesz a stressz és tudod, hogy nem tudod azt elkerülni? Szeretnél aktívan tenni az egészségedért és megvédeni magadat a stresszes életmód lehetséges negatív hatásaitól, következményeitől? Valamilyen természetes megoldásra vágysz?

Akkor válaszd a Magne B Stress Control étrend-kiegészítő tablettát, melynek hatóanyagai segíthetik és támogathatják szervezetünket:

  • A magnézium, a B6- és B9-vitamin hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • A 100%-ban növényi eredetű Rhodiola rosea vagy más nevén rózsagyökér adaptogén hatású, segítheti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, támogathatja a stressztűrő képességet.
  • Egyedülálló összetételének köszönhetően elég napi 1 tablettát bevenned.

Maradj felkészült a Magne B6 Stress Control-al!

 
 

SAHU.MGP.20.02.0058 (2020.02.14.)

Étrend-kiegészítő tabletta.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 
Utolsó módosítás dátuma: 2020.02.20.