Printed From:

Azt sem tudja, hol áll a feje? Segíthetünk megtalálni!

Fejetlenség helyett Magnézium, Extra kivitelben

 

A nyárnak vége, itt az ősz, szép lassan minden visszazökken a régi kerékvágásba. Ugye ismerősek a gondolatok:

„Ez is eljött, vége a nyárnak… Előre fázom a tél gondolatától!”
„Alig bírok felkelni reggel, semmihez sincs energiám.”
„Olyan korán sötétedik, és ez csak egyre rosszabb lesz.”
„Bárcsak inkább visszamehetnénk nyaralni!”
„Tornyosulnak a feladataim, hogy fogom ezt bírni?”
„Aaaaannyira nincs kedvem semmihez…”

A jó hír, hogy ez nem marad így örökre; és még a jövő nyarat sem kell megvárnunk ahhoz, hogy újra energiával telten pörgethessük ki feladatainkat. Hiszen nem a napsütésben van a kulcs, hanem önmagunkban! Nincs más dolgunk, mint egy kicsit tudatosan tenni önmagunkért!

  • Lehetünk ellenállóbbak a stresszel szemben,
  • Könnyebben helyt állhatunk a feszült pillanatokban,
  • Túljuthatunk hétköznapi problémáinkon…

… amennyiben elég lendületesek és energikusak vagyunk ahhoz, hogy a stressz ne fogjon ki rajtunk. És hogy mi kell mindehhez?

Van olyan megoldás, melyet szervezetünk ásványi anyagraktáraiban kell keresnünk. Lehet, hogy éppen ideje feltölteni magnéziumkészletünket, hiszen a túlzottan alacsony magnéziumszint megnehezítheti a stresszel való megküzdést is.

A megfelelő magnéziumszint mellett, stresszkezelési képességre is szükségünk van. A stressz részét képzi életünknek ezért nem árt, ha működőképes stratégiát választunk. Fókuszálhatunk a problémára, hogy megváltoztassuk a stressz kiváltó okát, és „felvegyük a kesztyűt” a problémával szemben. Vagy koncentrálhatunk érzelmeinkre: ilyenkor a stresszhelyzet okozta reakcióinkon kell változtatni, hogy csökkentsük rossz érzéseinket, amelyek átveszik az irányítást.

Természetesen ahhoz, hogy stresszkezelési stratégiáink hatékonyak legyenek, a sarkunkra kell álljunk, és nem szabad engednünk, hogy elhatalmasodjon felettünk a stressz szorongató érzése.

A Magne B6 Extra filmtabletta kétszeres hatóanyag-tartalommal* segít az egészséges magnéziumszint visszaállításában, ezért igazi megoldás lehet a szervezet magnéziumraktáraink feltöltésében.

Extra Magnézium, Extra megküzdés – hogy biztosan ne hagyja el a fejét!

 

*A Magne B6 bevont tablettához képest, elemi magnéziumra és B6 vitaminra vonatkoztatva.

 

SAHU.MGP.20.02.0058 (2020.02.14.)

Utolsó módosítás: 2020.02.21.