Printed From:

Mage B6

Nem mindegy milyen készítményt használunk magnézium-pótlásra

A Magne B6 bevont tabletta az egyik legjobban felszívódó magnézium fajtát, a magnézium-laktátot tartalmazza.

A Life.hu és a Magne B6 bemutatja: Stressz2

A stressz a mindennapi életünk része, vannak élethelyzetek, amikor erősebben jelentkezhet. Ezt pedig csak fokozza, ha életünkben első alkalommal teszünk valamit. Például az első napok az egyetemen, az első munkahely, az első összeköltözés, vagy akár az első baba érkezése. Amikor eljön ez a várva várt pillanat, sajnos gyakran szorongás is társul az örömhöz a megváltozott élethelyzet miatt. Ilyen alkalmakkor nem csupán a kezdetek nehezek, hanem később is ki kell tartani az új kihívások mellett, végigcsinálni azt, amibe belevágtunk. Nem könnyű elszántnak lenni mindig és minden körülmények között, hogy elérjük a célunkat.

Érezted már te is ezt? Nagy változás előtt állsz, vagy csak szeretnél informálódni a témában?

A Stressz a négyzeten microsite-on szakértőink segítségével térképezzük fel a kitartás jelenségét különböző életterületeken, hasznos tippeket adunk annak fenntartására, továbbá olvasóinknak is lehetőséget biztosítunk véleményük kifejezésében szavazás formájában, hogy kinek mi okozza a legnagyobb kihívást az életében. Kattints a tartalomért!

Ahhoz, hogy kitartóan szembe tudj szállni a stresszel, segítséget nyújthat a limitáltan elérhető 60 db-os Magne B6, amely segít enyhíteni a magnéziumhiány okozta feszültséget és az ellenállóbbá tehet a mindennapi stresszel szemben. A Magne B6 60 db-os kiszerelést keresd 2018. április 3. és május 15. között (vagy a készlet erejéig) az akcióban részt vevő patikákban az 50 db-os készítménnyel megegyező áron!*

*Az 50x-es kiszerelésű Magne B6 bevont tabletta árához képest, annak termelői ára és az akcióban részt vevő patikákban 2018. február 11-én érvényes, nem akciós fogyasztói ára alapján.

SAHU.MGP.18.03.0104 (2018. 03. 29.)